Ons assortiment matrassen wordt gekenmerkt door scherpe prijzen. Al onze matrassen hebben doorlopende aanbiedingen waar u geen nee tegen kunt zeggen. Of het nu gaat om een Nasa matras of een 1000 veers micro pocket vering matras, wij leveren snel en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Aanbieding matrassen per categorie

Er is veel verschil als het gaat om ligcomfort binnen ons voordelige assortiment matrassen in de aanbieding. Daarom hebben wij ons aanbod opgesplitst in verschillende type aanbieding matrassen, zodat u niet alleen een lage prijs betaald, maar ook het juiste matras aanschaft. Bekijk hieronder de verschillende matras categorieën:

 

 

Meest verkochte en voordeligste aanbieding matrassen

Binnen ons assortiment hebben wij een aantal matrassen die het meest worden verkocht. Wij denken dat dit komt door de combinatie van prijs en kwaliteit. Hieronder drie van de best verkochte matrassen in de aanbieding:

 

  • Aanbieding pocketvering matras
  • Aanbieding Nasa matras
  • Aanbieding Synergy Gold matras

 

 

Klanten tevreden over onze scherp geprijsde matrassen

Ieder jaar verkopen wij meer als 1000 scherp geprijsde matrassen in de gehele Benelux. Hieronder een kleine greep uit onze tevreden klantenkring die allemaal hun aanbieding matrassen hebben gekocht.

 

” Wij hebben ons matras aangeschaft via matras-aanbieding.nl en kunnen niets anders zeggen dan dat wij goed, voordelig en snel geholpen zijn met onze aanschaf van een matras.” – Ton de Geert

 

” Ons oude matras was al 10 jaar oud, maar wilde niet de hoofdprijs voor een matras betalen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar matrassen in de aanbieding. Hierop kwamen we uit bij matras-aanbieding.nl, helemaal top geregeld! ” – Dean Sumbeek

 

“Na lang zoeken op het internet naar betaalbare matrassen zijn wij terecht gekomen bij matras-aanbieding.nl. Diezelfde dag meteen online gekocht en een paar dagen later hadden we het matras al in huis! Echt een aanrader dus!”– Laura Gonnes

 

 

Eigenschappen van onze betaalbare matrassen

Iedereen is anders en daarom dienen al onze matrassen ook een ander type slaper. Bekijk hieronder een overzicht van de eigenschappen en voordelen van de eerder genoemde categorieën.

 

 

Leverancier van onze aanbieding matrassen

Door jarenlange ervaring hebben wij sterke partners om ons heen, zodat we niet alleen continu een goed kwaliteit kunnen leveren, maar ook snel onze voordelige matrassen kunnen uitleveren. Onze hofleverancier van voordelige matrassen is daarom voor ons erg belangrijk.