U bent op zoek naar een matras? Wij hebben een groot assortiment matrassen te koop. Doordat wij een grote hoeveelheid matrassen inkopen kunnen wij deze matrassen voor een scherpe prijs weer doorverkopen. Hierdoor heeft u als klant altijd een aanbieding te pakken op onze website matras-aanbieding.nl.

 

Iedere type matras kopen tegen een scherpe prijs

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop van matrassen weten wij iedere keer weer veel kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Wij hebben 3 fysieke winkels waar wij naast boxsprings ook matrassen verkopen. Met deze kennis van wat er onder klanten leeft hebben wij het huidige assortiment matrassen samengesteld. Hieronder een uiteenzetting van de verschillende type matrassen die wij verkopen.

 

Nasa matras kopen

Ook wel traagschuim matras genoemd geeft een zeer aangenaam gevoel. Dit komt doordat het schuim zich volledig aanpast aan de vorm van uw lichaam. Let wel dat traagschuim zich door uw lichaamswarmte vormt naar het lichaam. Heeft u veel last van transpiratie tijdens het slapen dan adviseren wij om voor een koud schuim matras te kiezen. Hierdoor blijft u tijdens het slapen lekker koel.

 

Pocketvering matras kopen

In de beddenindustrie is een pocketvering matras misschien wel het meest verkochte type matras. Door gebruik te maken van stalen veren als kern worden er bij het maken van pocketvering matrassen rekening gehouden met een x aantal comfortzones. Hoe meer van deze zones des te meer comfort uw krijgt. Vaak zal de prijs van meer zones hoger liggen, houdt daar dus rekening mee.

 

Veelgestelde vragen:

Wat is het verschil als ik een NASA matras koop of een traagschuim matras?

Helemaal niks, omdat een NASA matras een andere benaming is voor een traagschuim matras. U kunt bij ons altijd voor advies bellen voordat u een matras aanschaft via onze website matras-aanbieding.nl

 

Kan ik verschillende maten matras kopen?

Bij ieder matras op onze webshop kunt u de maat van het matras specificeren. Deze optie staat rechts naast de product foto/film.

 

Wat is beter meer of minder comfortzones wanneer ik een matras aanschaf?

Wanneer u van plan bent om een matras te kopen dan kunt u beter kiezen voor een matras met meerdere comfortzones. Dit komt namelijk het ligcomfort ten goede.