Onze Nasa matras aanbieding vindt u nergens anders! Door onze scherpe tarieven geven wij heel Nederland de kans om op een Nasa matras te slapen. Het ongekende comfort van een Nasa matras is nu dus voor iedereen betaalbaar. Ons assortiment heeft een aantal verschillende matrassen met uiteenlopende eigenschappen. Hieronder een overzicht van alle eigenschappen, voor- en nadelen van een Nasa matras.

 

Eigenschappen NASA matras aanbieding

Een NASA matras kenmerkt zich door het druk verlagend vermogen. Door speciaal schuim, ook wel traagschuim genoemd, vormt het materiaal zich naar het lichaam. Dit effect wordt versterkt door de lichaamswarmte tijdens het slapen.

 

Voordelen NASA matras aanbieding

Een NASA matras kent een aantal belangrijk voordelen ten opzichte van reguliere pocketvering matrassen. Hieronder een opsomming waarom u kunt kiezen voor een NASA matras aanbieding:

  • Ongeëvenaarde elasticiteit
  • Nauwkeurige ondersteuning van het wervelkolom

 

Nadelen NASA matras aanbieding

Net als ieder ander matras met hele specifieke eigenschappen zijn er ook redenen om voor een ander type matras te kiezen. Dit komt, omdat niet iedereen hetzelfde slaapt / in elkaar zit. Hieronder een opsomming van redenen om niet voor onze NASA matras aanbieding te kiezen:

  • NASA oftewel traagschuim heeft lichaamswarmte nodig om te vormen naar het lichaam
  • Niet aan te raden bij veel transpiratie tijdens het slapen